Referat: Härryda IF - IFK Hindås

Vårsäsongen sista match!

Så grymt imponerade över våra pojkar. Säsongens abslout bästa match i tryckande 28 gradig värme.
Kämparanda som få, bra kommunikation och bra passningsspel. Pojkarna hjälper varandra både uppe och nere. Skiftar positioner. Pojkarna har verkligen utvecklats denna säsongen. Detta känns väldigt bra att få avsluta säsongen på detta vis, ser fram emot hösten.

I första halvleken stod Niko i mål. Backar spelade Marcus, Melker och Felix. Fram spelade Liam, Hampus, Elias och William.
Calle var skadad för dagen. I andra halvlek skiftade vi om positionerna. Men Marcus stod i mål.

Hindås gjorde det första målet i matchen. Några minuter senare kvitterade vi på en inkast av Felix som Melker nickade in.
Trodde länge att matchen skulle sluta 1-1 men i slutet fick Hindås en straff och matchen slutade 1 - 2 till Hindås.
Våra killar förtjänande åtminstone ett oavgjort resultat. Men fotboll är fotboll!!!